Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová Panna Cotta

Autor receptu: geilens (14 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Želatinu necháme ve vodě nabobtnat. Smetanu s cukrem přivedeme k varu, odstavíme a za stáleho míchání přidáme vymačkanou želatinu. Necháme vychladit Jahody rozmixujeme s cukrem, nalejeme do sklenic a zalejeme schladlou smetanou. Dáme zatuhnout do lednice na cca 6 hodin.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |9. června 2014
uloženo :-) Odpovědět
jana.h |8. dubna 2014
udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!