Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová přesnídávka

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Pro kojence
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody očistíme, pokrájíme a dáme vařit společně s jablky. Dle chuti přidáme cukr. Pecičky přecedíme a směs nalejeme do zavařovacích sklenic a zavařujeme. Nevaříme s moc velkým množstvím vody, jahody pustí hodně šťávy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kocmaruska |13. května 2013
protože většinou se nesejdou dohromady v sezóně čerstvá jablka a jahody, tak dělám na podzim ze zmražených jahod Odpovědět
anasy |7. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Konato |5. května 2013
výborné, udělám si to z dia cukrem. Odpovědět
maka |5. května 2013
také děláme Odpovědět
janča88|12. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!