Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodové pusinky 1

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Jahody nakrájíme na kousky (pár celých si můžeme nechat na ozdobu).
  2. Z másla, cukru a hrubé mouky připravíme drobenku.
  3. Šest zapékacích mističek si vymažeme máslem. Na dno upěchujeme drobenku.
  4. Žervé vyšleháme s jedním vanilkovým cukrem a žloutky. Nalijeme do formiček na drobenku.
  5. Na to dáme jahody.
  6. Pečeme 25 minut na 160 °C.
  7. Bílky vyšleháme s druhým vanilkovým cukrem v tuhý sníh. Ten rozdělíme na formičky a ještě 5 minut zapečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Jahody jsou výborné v kombinaci s vanilkou, rebarborou či lesními plody. Odpovědět
objev |11. září 2014
Místo jahod můžeme použít směs lesního ovoce. Odpovědět
objev |11. září 2014
Na ozdobu použijeme mátu a čerstvé ovoce. Odpovědět
hadicevlcice|9. řijna 2014
dobre 1 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!