Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodové řezy se želatinou

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
35× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

PIŠKOT (plech asi 20x30 cm): 5 vajec, 100 g cukru krupice, 100 g polohrubé mouky. Ušlehat bílky s polovinou cukru, žloutky šlehat 4 minuty s druhou polovinou, pak zlehka vmíchat střídavě bílky a mouku. Péct na 180° asi 18 minut. KRÉM JAHODOVÝ: 500 ml šťávy z jahodového kompotu, 200 g cukru krupice, 52 g jahodového pudinku, 2 menší lžíce polohrubé mouky Vše svařit na sladký pudink. Po vychladnutí zašlehat do 350 g másla. (Krému je poměrně hodně.) DOKONČENÍ: Poklást kompotovanými jahodami z cca 2 plechovek a zalít želatinou připravenou podle návodu ze 2 balíčků dortového želé. Želatinu můžeme zlehka dobarvit červenou potravinářskou barvou barvou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-1 |22. července 2013
krásné Odpovědět
i |17. července 2013
dobrota Odpovědět
q |28. června 2013
jak z cukrárny Odpovědět
junkie09 |23. června 2013
mňam Odpovědět
Mona22 |7. června 2013
vyzkouším Odpovědět
J |2. června 2013
vyzkousim Odpovědět
maruskaji |29. května 2013
Ukládám. Odpovědět
Barficka |25. května 2013
Dělám podobné, akorát s čerstvými jahodami. Je luxusní. Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |17. května 2013
Mňam Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vypadá to moc dobře :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!