Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodové úsporné knedle

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Budete potřebovat: tvrdší dobré jahody, 2 dl mléka, 20g másla, 200g hrubé mouky, 1 vejce, sůl Mléko, máslo a trošku soli svařte a do vařícího nasypte 100g hrubé mouky a míchejte dokud nezhoustne, po vychladnutí přidejte 1 vajíčko a 100g hrubé mouky a uplácejte těsto. Jahody se do něj docela dobře balí (vyjde to levněji, než tvarohové těsto). Knedle vařte ve vysokém hrnci plném vody se solí. Knedlíky jsou hotové když vyplavou - nenechávejte je tam dlouho.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
dobré Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!