Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodovo-šlehačková pěna

Autor receptu: gagous007 (40 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Jahody omyjeme, necháme okapat, 4 jahody si dáme stranou na ozdobu. Z bílku a špetkou soli vyšleháme tuhý sníh, potom za stálého míchání přidáme med, žloutek. Čím déle budeme šlehat, tím bude hmota pevnější. Ze smetany ušleháme tuhou šlehačku a vmícháme ji do vaječné hmoty. Jahody rozmixujeme na pyré, které osladíme. Šlehačkovou a jahodovou hmotu opatrně smícháme dohromady, dáme do pohárků a ozdobíme jahodami, šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!