Vejce s cukrem šleháme 10 - 15 minut až nám vznikne hustá pěna. Lehce vmícháme mouku a těsto stejnoměrně rozetřeme na plech s pečícím papírem. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme dočervena. Jahody z konzervy vylijeme na sítko, necháme okapat a šťávu odložíme bokem. Smetany ušleháme se ztužovači dotuha. Vychladlý piškot rozřežeme na polovinu a jednu tence potřeme ušlehanou smetanou. Poklademe okapanými jahodami a potřeme zbylou ušlehanou smetanou - trochu si necháme na potření povrchu. Přiklopíme druhou polovinou piškotu, potřeme smetanou a pocákáme uvařeným skoro chladným pudingem. Z 250 ml šťávy z jahod a poloviny pudingového prášku uvaříme pudink a jak bude skoro chladný ale ještě tekoucí, tak moučník požíháme sem a tam.