Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový moučník se šlehačkou

Autor receptu: dree (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo utřeme s cukrem a žlutky do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a špetkou soli a perlivou vodu. Těsto nalijeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy. Jahody nakrájíme a smícháme s rozmarýnem nasekaným najemno a nasypeme je na povrch těsta. Pečeme pří 100°C asi 30 minut. Po vychladnutí moučník nakrájíme a podáváme zdobený šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |22. července 2014
**** Odpovědět
Proxi |8. února 2014
Hezké :-) Odpovědět
brenda |22. června 2013
zajímavé Odpovědět
Lenny |21. června 2013
zaujalo mě to,vyzkouším Odpovědět
laetti |20. června 2013
super, zkusím Odpovědět
Peťa:-) |18. června 2013
krásný recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!