Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový pudink - dia 13,8 S

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Očištěné a opláchnutéjahody necháme okapat a 4 pěkné plody odložíme. Želatinu namočíme na 1/2 hodiny do vody a potom ji ve vodní lázni zahříváme až se rozpustí. Přelijeme ji do mixéru, přidáme jahody, podle chuti sladidlo a rozmixujeme. vychlazenou smetanu ušleháme a část vmícháme do chladnoucího jahodového protlaku, který naplníme do 4 formiček, vypláchnutých studenou vodou a necháme v chladu ztuhnout. Formičky před vyklopením ponoříme na několik vteřin do horké vody. Pudink ozdobíme zbylou šlehačkou a jahodami. 1 porce = 394 kcal - T 33,6 - S 13,8

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!