Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na plát silný cca 5mm a tvořítkem (nebo skleničkou) z něj vykrájíme deset koleček o prům. asi 7cm. Kolečka opatrně přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 10 minut při 220° dozlatova. Pokud se udělají na těstě během pečení "puchýře", propíchneme je zlehka ostrou vidličkou. Upečená kolečka opatrně pomocí obracečky sejmeme z plechu a necháme je na přížce úplně vychladnout. Smetanu dobře promícháme se ztužovačem (měl by se před šleháním úplně rozpustit) a ušleháme v tuhou šlehačku (dobré ušlehání poznáme, že dělá "špičky"). Omyté jahody po okapání nakrájíme na čtvrtinky. Polovinu listových koleček ozdobíme ztuženou šlehačkou a pokrájenými jahodami. Přiklopíme je zbylými kolečky a navrchu opět ozdobíme,pak podáváme.