Staňte se našimi fanoušky na:

JAHODOVÝ SNÍH.

Autor receptu: j/j/j (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků a cukru ušleháme velmi tuhý sníh.Do něj zašleháme rozmixované nebo najemno rozmačkané jahody.Sněhem plníme kornoutky,palačinky nebo lívanečky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

michka |12. června 2014
mmmmmmmmmmmm Odpovědět
michka |12. června 2014
mmmmmm Odpovědět
michka |12. června 2014
mmmmmmmmm Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!