Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový sorbet podle HaBo

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na začátku si připravíme sirup: cukr zalijeme sklenicí vody, uvaříme a následně necháme vychladnout. Jahody, pomerančovou šťávu a pomerančovou kůru rozmixujeme na hladkou směs. Během mixování přidáváme chlazenou sirupovou vodu. Celou rozmixovanou směs nakonec přendáme do formiček a dáme zmrazit na 3 hodiny, přičemž ji každých 30 minut promícháme. Následně jahodový sorbet rozmixujeme a můžeme podávat ve zmrzlinových pohárech. Takto připravený sorbet vydrží v mrazničce další 3 dny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |25. června 2013
dobré Odpovědět
macik |24. června 2013
uložím Odpovědět
martinnatr |23. června 2013
uložím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!