Pudinkový prášek smícháme s trochou mléka. Do zbytku mléka přidáme 50g cukru, vlijeme pudink rozmíchaný v mléce a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme asi 2 minuty. Po povaření přelijeme do misky. Povrch posypeme vanilkovým cukrem a krém necháme pořádně vychladnout. Tvaroh vyšleháme se změklým, na kousky pokrájeným máslem a 150g cukru v hladký krém. Po částech do něj zapracujeme vychladlý pudink. Dno rozevírací dortové formy hustě vyložíme cukrářskými piškoty. Na ně rozetřeme jednu třetinu ušlehané tvarohové náplně a naskládáme část jahod překrájených na poloviny. Jahody potřeme druhou třetinou tvarohu. Pak na tvaroh rozložíme zbylé piškoty. Navrch naneseme zbylý krém, uhladíme ho a dort necháme v lednici nejlépe do druhého dne zatuhnout. Vychlazený dort vyjmeme z formy a obalíme kolem dokola v pražených mandlových lupíncích. Povrch dortu dozdobíme šlehačkou a zbylými čerstvými jahodami.