Staňte se našimi fanoušky na:

Jahody Romanovců

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnuté jahody zbavíme stopek a necháme oschnout. Pár jahod odložíme na ozdobu, zbytek nakrájíme a pocukrujeme a zalijeme pomerančovým likérem. Přidáme trochu mleté vanilky, vše dobře promícháme a necháme vychladit asi 2 hodiny. Smetanu osladíme, smícháme ji s lehce rozehřátou zmrzlinou a vyšleháme z ní velmi hustou hmotu. Dezert dáme do ohárů a podáváme se šlehačkou, ozdobíme jahodami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. června 2014
1**** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!