Staňte se našimi fanoušky na:

Jahody ve "fráčku"

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody opatrně namočíme napřed v tmavé čokoládě a necháme ztuhnout. Pak potřeme bílou čokoládou a uděláme na "náprsence" knoflíčky. Podáváme na párty jako dezert. Množství si určíme podle počtu osob a chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |17. února 2013
Však je taky dělám 1x - 2x do roka. Odpovědět
aťka |14. února 2013
Pěkný nápad- ale ta "piplačka" s tím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!