Staňte se našimi fanoušky na:

Janovské kotlety

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové kotlety zbavíme přebytečného tuku a po obou stranách naklepeme,posolíme a pokapeme citronovou št´ávou a obalíme v hladké mouce,vejci a strouhance.Obalené kotlety osmažíme narozpáleném oleji a necháme okapat přebytečný tuk a pak kotlety vložíme do kastrolku,přikryjeme pokličkou a dáme do vyhřáté trouby,aby zůstaly teplé.Na rozpálený tuk po smažení dáme pokrájená rajčata a krátce je na tuku podusíme.Do šťávy přidáme jemně posekanou petrželku,pepř,sůl a kousek másla.Kotlety dáme na mísu a přelijeme připravenou šťávou.Podáváme s vařenými špagety.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |22. září 2013
dobré Odpovědět
Uzzi1 |27. dubna 2013
dobrý recept Odpovědět
Sofii |27. dubna 2013
Victore, já vím, že Vy jste tam tu fotku syrového masa nedal, taky to nebylo namířeno proti Vám osobně. Jen jsem si povzdechla nad tím, že někteří nemají ani kapku soudnosti a pro body by udělali cokoliv. Myslím, že to byl dobrý nápad od adminů, aby si každý mohl rozhodovat o tom, jaké fotky chce u svého vlastního receptu nechat :-) Odpovědět
JanaB |27. dubna 2013
Cizí fotky které se vám nelíbí můžete sám smazat. Odpovědět
Victor |27. dubna 2013
Já k žádnému receptu fotky nedávám! Odpovědět
Sofii |27. dubna 2013
Zajímavý recept, jen se mi nelíbí ta fotka. Nebylo by lepší foto hotového jídla? Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Zkusím, kotlety jsou dobré na jakýkoliv způsob, mám je z vepřového nejraději. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!