Postup: Korpus: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Poté zašleháme horkou vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Bílky vyšleháme v tuhý sníh, který postupně přimícháme k těstu. Kávový krém: Z mléka a hladké mouky si uvaříme kaši. Vyšleháme si máslo s trochou cukru pudru, do kterého po kouskách vmícháme uvařenou kaši. Nakonec si uvaříme silnou černou kávu, kterou po lžičkách vmícháme do krému. Sněhová kolečka: Ve vodní lázni vyšleháme bílky s cukrem krystalem. Vyšlehanou pěnou plníme pytlík, kterým následně děláme kolečka na pečící papír. Pečeme v předehřáté troubě cca na 125 ˚C přibližně 2 hodiny. Poté necháme v troubě sušit. Japonka: z korpusu si vykrojíme kolečko, které pomažeme krémem a kolem dokola obsypeme rozdrcenými ořechy. Nakonec na krém posadíme sněhové kolečko.