Základem je dobrý rýžový papír-prodává se už i v supermarketech, ale doporučuji smíše zajít buď do vietnamské tržnice s potravinami-např. SAPA nebo do večerky, kde prodávají vietnamci-většinou je tam mívají. Tyto papíry se na pár vteřin namočí do horké vody a krásně změknou. Ze začátku se vám to bude lepit a trhat než přijdete na správný postup. Zeleninu si osmažit na trošce oleje, přidat jakékoli koření-základ je sojová omáčka, a worchestr ale vynikající je právě ta ústřičná. Dále už podle chuti. Orestovat, můžete přidat i např. nějaké bylinky čerstvé ale vše aby bylo co nejměnší a krásně orestované Můj postup na balení : Já osobně si dám horkou vodu do pánvičky, ponořím rýžový papír, nachystám si čistou utěrku, na kterou opatrně přendám rýžový papír. Spíše ke kraji si dám požadované množství zeleniny do takového řádku-ne úplně ke krajím. Následně si kraje které jsou v levo a v pravo přeložím směrem do středu papíru-stačí kousek. a pak už zamotáte jako štrůdlík-někdo tato i štrůdl dělává. Pokud se vám stane, že se papír potrhá, můžete zabalit ještě do jednoho. Takto připravené závitky už stačí jen orestovat na tročce oleje. Dělají spoustu značek těchto papírů-pro mě je nejhorší takový, který má na obalu kraba-hodně se trhá. Takovéto balení papíru se pohybuje kolem 20,- a je jich tam cca 20.