Staňte se našimi fanoušky na:

Jasmínová rýže s dušeným špenátem

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jasmínovou rýži uvaříme dle návodu v osolené vodě. Na olivovém oleji osmažíme dozlatova nadrobno nasekanou cibuli, přidáme prolisovaný česnek a poté i špenát. Vše dusíme asi 10 minut a špenát dochutíme muškátovým oříškem, pepřem a solí. Špenát zalijeme trochou smetany a necháme ho ještě chviličku podusit. Nakonec hotový špenát smícháme s jasmínovou rýži. Můžeme servírovat samostatně, nebo jako přílohu k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fazolka007|1. dubna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!