Staňte se našimi fanoušky na:

Játra grilovaná

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněná játra protkneme anglickou slaninou, opepříme, potřeme olejem a grilujeme po každé straně asi 4 minuty. Osolíme, až když jsou játra hotová. Podáváme se sterilovanou zeleninou, tatarskou omáčkou, vařenými bramborami nebo dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

stanicka007 |14. června 2013
játra v jakékoliv podobě můžeme vždy Odpovědět
sojka30 |29. prosince 2012
namka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!