Staňte se našimi fanoušky na:

Játra na cibulce (všechny druhy)

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Játra telecí, vepřová, hovězí otřeme , nakrájíme na tenčí plátky ( hovězí naklepáme). Usmažíme cibuli, dáme pouze opepřená játra a propečeme z obou stran. Št´ávu zaprášíme moukou, podlijeme horkou vodou, povaříme a nalijeme na hotová játra. Solíme až na talíři. Vylepšíme hořčicí...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pecenicko |4. července 2014
o víkendu chci vyzkoušet Odpovědět
Gabrielag |12. května 2014
super Odpovědět
Peggy89 |21. listopadu 2013
vypadají dobře Odpovědět
q |20. srpna 2013
za 1 Odpovědět
najkuchtickalenka |27. června 2013
ukladam Odpovědět
Lenny |15. června 2013
mám ráda Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
vyzkouším Odpovědět
snilek21 |31. května 2013
játra děláme docela často :-) Odpovědět
lucie.l.farova |31. května 2013
dělám podobné :-) Odpovědět
AdyDari |31. května 2013
ukládám, vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!