Staňte se našimi fanoušky na:

Játra na cibulce (všechny druhy)

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Játra telecí, vepřová, hovězí otřeme , nakrájíme na tenčí plátky ( hovězí naklepáme). Usmažíme cibuli, dáme pouze opepřená játra a propečeme z obou stran. Št´ávu zaprášíme moukou, podlijeme horkou vodou, povaříme a nalijeme na hotová játra. Solíme až na talíři. Vylepšíme hořčicí...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |30. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
Menzy |30. května 2013
Jatýrka já můžu :-) Odpovědět
mamina1985 |30. května 2013
ukládám Odpovědět
petra.konfrstova |30. května 2013
to je něco pro mého manžela, játra miluje:-))) Odpovědět
Barficka |28. května 2013
Také dělám a jsou výborná Odpovědět
Januse |28. května 2013
dobrá klasika Odpovědět
A |11. května 2013
to bude dobrota Odpovědět
břich|21. června 2013
ozdoba1 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!