Staňte se našimi fanoušky na:

Játra na špenátu

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze sójové omáčky, vína, vývaru, glutasolu, cukru a soli si připravíme zálivku. Plátky jater mírně osolíme a obalíme v máčeném škrobu. Prudce osmahneme v rozpáleném oleji a asi po 1 minutě přidáme pokrájený špenát. Za stálého míchání na prudkém ohni přidáme tenké plátky česneku. Zalejeme připravenou zálivkou a vydusíme až do mělaého množství štávy, kdy se odděluje od tuku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |30. července 2013
dobré Odpovědět
i |17. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!