Staňte se našimi fanoušky na:

Játra na víně s rýží

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rýži uvaříme. 2) Játra nakrájím na kousky, které nám vyhovují. 3) Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky. Smažíme na olivovém oleji. Přidáme játra a dusíme 10 minut. 4) Přidáme víno. Necháme vypařit. 5) Osolíme, opepříme. 6) Podáváme posypané oreganem a jarní cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
klasika, která se neomrzí Odpovědět
sonizna |8. června 2015
Jj, klasika :) Odpovědět
objev |2. června 2015
Klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!