Staňte se našimi fanoušky na:

Játra po florentsku

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na tenké plátky a lehce posypeme moukou. Do pánve dáme olej, utřený česnek a šalvěj, pokud není čerstvá může být i špetka sušené. Přidáme játra, prudce je opečeme, posolíme opepříme zalijeme rajským protlakem zředěného trochou oleje. Na mírném ohni ještě několik minut podusíme pod pokličkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |14. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
Polda |18. prosince 2013
určitě vyzkouším, ukládám Odpovědět
stanicka007 |14. června 2013
játra v jakékoliv podobě můžeme vždy Odpovědět
petr.helman.5|26. května 2013
To bude dobrota mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!