Staňte se našimi fanoušky na:

Játra s majoránkou

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra na okrajích nakrojíme,aby se nám při pečení nekroutily,pokud je třeba odblaníme. Po jedné straně játra hodně potřeme rozmělněnou majoránkou, obalíme je ve strouhance a opečeme na oleji.Při opékání přidáme na plátky pokrájená rajčata a společně dopečeme.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |27. dubna 2013
Asi byste si měl opravit gramáž u jater - určitě ne 300 dl :-) Odpovědět
Šuldeska |27. dubna 2013
Játra mám ráda na každý způsob. Recept OK, Odpovědět
lucy3 |25. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!