Staňte se našimi fanoušky na:

Játrová paštika na rychlý způsob

Autor receptu: KKamos (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra opláchneme, odblaníme a pokrájíme na malé kousky. Na pánvi rozpustíme sádlo a osmažíme cibulku dozlatova, na ní dáme játra a koření. Opékáme do měkka. Játra necháme trochu vychladnout a přidáme k nim koření, podle chuti sůl, česnek, máslo, smetanu a rozmixujeme na jemnou hmotu. Hmotu nalijeme do formy a necháme ztuhnout nejlépe do druhé dne. Koření dávám podle toho, na jakou paštiku mám chuť. Tuto jsem dělala s mandlemi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marťula09 |7. května 2014
1*** Odpovědět
hanik29|23. řijna 2014
++++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!