Staňte se našimi fanoušky na:

Játrové knedlíčky do polévky

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra pomeleme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, drobně nakrájenou petrželku, vejce a podle chuti přidáme pepř, majoránku a sůl. Promícháme a přidáme tolik strouhanky aby nám vzniklo polotuhé těstíčko. Z těsta děláme malé kuličky, dáme do vařícího vývaru a vaříme 10 - 15 minut, podle velikosti kuliček.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Babetta |1. června 2014
Lépe by sedělo knedlíčky z hovězích jater....! Játro, co to je? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!