Staňte se našimi fanoušky na:

Jedinečný domácí utopenci

Autor receptu: Morgaina (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špekáčky oloupeme a podélně nakrojíme do 2/3. Dovnitř každého dáme plátek sterilované okurky a kousek cibule. Ocet, vodu, sůl a cukr přivedeme k varu a přidáme koření, zbytek cibule a feferonky a sundáme z plotny. Špekáčky skládáme do sklenice a prokládáme cibulí z nálevu. Vše zalijeme teplým nálevem, který nesmí mít víc než 50°C. Sklenici uzavřeme a necháme 2-3 hodiny chladnout. Uložíme do chladu asi na minimálně na 4 dny, nejlépe na týden.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |3. prosince 2013
mňam Odpovědět
Jana 9|25. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
zlatica.nemethova|13. prosince 2013
ukládám Odpovědět
alenab|30. listopadu 2013
dělávám podobně - super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!