Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduchá boloňská omáčka

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do rozpálené pánve s olejem dáme nakrájenou cibulku a česnek. Necháme je změknout a přidáme mleté maso. Osolíme, opepříme a dusíme 5-10 minut. Pak přilijeme červené víno a necháme je odpařit. Přidáme protlak a dusíme nejméně 20 minut. Boloňskou omáčku podáváme se špagetami nebo ji použijeme na přípravu lasagní.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!