Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduchá zelňačka

Autor receptu: gwendy (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájenou na kostičky osmahneme do sklovata. Pak přidáme kysané zelí včetně nálevu, dolijeme vodou, opepříme, okmínujeme a necháme provařit. Můžeme přidat pár nakrájených brambor nebo kousky klobásy, ale může být i bez toho.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |4. července 2013
dobrá Odpovědět
sussan |30. května 2013
Děláme zelnici, kapustnicu (slovenskou) i kapustovou a mňam. Ukládám a vyzkoušíme. :) Odpovědět
Jindriska8 |26. května 2013
Nakonec přidávám smetanu Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
děláme podobnou:-)) Odpovědět
Márč |17. května 2013
Ta může být dobrá, zítra bude k obědu, díky za inspiraci....:-) Odpovědět
Linda |15. května 2013
zkusím Odpovědět
Michi |15. května 2013
tak tu jsem dlouho nedělala Odpovědět
zajdixs |11. května 2013
ukládám, díky Odpovědět
water |8. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
kubajz |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!