Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduché a výborné (nejen) jahodové řezy

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těsto: Z bílků vyšleháme tuhý sníh, vešleháme cukr, pak žloutky a nakonec mouku s kypřícím práškem. Pečeme při 170°C-180°C. Krém: Jahodový z kompotu rozmačkáme nebo rozšleháme a i s vodou vlemeje do mísy (doporučuji vyšší nebo přímo šlehací s víkem, bude to prskat!), přilejeme šlehačku, přidáme pudingový prášek, ztužovač a cukr dle libosti a ušleháme krém. Na vychladlé těsto namažeme krém, poklademe plátky jahod a zalejeme želatinou. Tip: Rychlejší varianta je koupit kulatý piškotový korpus, udělat jen krém (stačí 1 kompot+1 šlehačka), nandat na korpus a posypat čokoládou ;)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |16. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
lenka.drcmankova |7. listopadu 2013
Dobrotka Odpovědět
Hanina |3. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
Bohu |2. listopadu 2013
1* a ty jahody na obrázku! :D Odpovědět
MarTina096 |2. listopadu 2013
Vyzkouším ;) Odpovědět
Teris19 |23. řijna 2013
pěkné Odpovědět
Teris19 |23. řijna 2013
pěkné Odpovědět
Teris19 |23. řijna 2013
pěkné Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |17. řijna 2013
zajímavé Odpovědět
hluchnicka|4. listopadu 2013
uloženo, ještě by to chtělo foto;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!