Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduché dušené kyselé zelí

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí i s vodou dáme do hrnce, dolejeme cca 2 dl vody, přidáme ostatní dochucovadla, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka. Pak jen zaprášíme hladkou moukou, aby zhoustlo. Hotovo!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |3. listopadu 2013
i domácí zelí ze šlapáku může být, 1* Odpovědět
Bohu |3. listopadu 2013
jj, recept je potřeba číst pořádně :D :D Odpovědět
petrapo |24. řijna 2013
a kde je v receptu něco o vaření? Odpovědět
Kůťa|24. řijna 2013
zelí Odpovědět
Kůťa|24. řijna 2013
zelí se nevaří, zlí se dusí na cibulce.... ale proti gustu..... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!