Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduchý dip k pečenému masu, ale i zálivka na salát

Autor receptu: stanicka007 (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opravdu jednoduše dle množství, které potřebujeme, použije zakysanou smetanu. Doporučuji kaufland zelenou, je krásně hustá a i přidáním koření nemění konzistenci - nepouští vodu - jako jiné druhy. Osolíme, opepříme, přidáme čerstvě nasekanou pažitku a prolisovaný česnek. Promícháme a necháme vychladit. Doporučuji následně zbytečně nemíchat, aby zůstal hustý krém. Kombinace pažitky, smetany a česneku je výborná k pečenému masu nebo na zeleninový salát. Snadné a dobré.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |23. února 2014
udělám Odpovědět
Lucie 9 |29. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!