Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí hřbet na rozmarýnu s mrkvovým pyré

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Jehněčí hřbet omyjeme a osolíme. Na olivovém oleji necháme zprudka zatáhnout. Poté potřeme připravenou marinádou z olivového oleje, česneku a čerstvého rozmarýnu. Nachystáme si pekáč, který vyskládáme na kolečka nakrájenou mrkví a na větší kostky nakrájenou cibulí a celerem. Na zeleninu položíme maso a podlijeme červeným vínem, kterým jej při pečení i poléváme. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme cca 1 hodinu do změknutí masa. Ke konci pečení alobal odděláme a ještě 5 - 10 minut necháme v klidu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!