Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí hřbet na zelenině - dia 8,5 S

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • saturejka
  • zbylé ingredience od oka

Pracovní postup:

Maso očistíme, odblaníme, opláchneme a na části sádla opečeme. Potřeme česnekem utřeným se solí, podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání vodou a přelévání vypečenou šťávou upečeme. Zeleninu očistíme, opláchneme, llek zbavíme stopky, papriky jádřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Na zbytku sádla zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou zeleninu, kterou okořeníme a dusíme doměkka. Pokud je třeba, podlijeme ji trochou horké vody. Na mísu rozložíme zeleninu a poklademe plátky masa. Příloha - vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. června 2014
1 porce = 437 kcal - T 31,5 - S 8,5 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!