Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí hřebínek

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 180°C. Nožem očistěte vyčnívající kosti od masa a obalte je alobalem, aby se dlouhým pečením nepřipálily. Maso posolte, potřete olejem, poklaďte bylinkami, dejte do pekáče, podlijte trochou vody a vložte do trouby. Pečte zakryté za občasného přelévání vypečenou šťávou, až je maso měkké. Vyndejte je z trouby a zakryté alobalem nechte v teple 15-20 minut odpočívat. Podávejte se zelenými fazolkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!