Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Jehněčí kýtu nejprve důkladně opláchněte, očistěte a nakrájejte na plátky. Jednu cibuli nasekejte najemno a v misce ji promíchejte s utřeným česnekem, veškerým suchým kořením (pokud není mleté, rozdrťte je v hmoždíři), přidejte tyčinku skořice a najemno nastrouhaný zázvor. Plátky jehněčí kýty obalte v připravené směsi koření a nechte asi 2 hodiny odležet v chladu. Na oleji opečte na osminky nakrájenou zbylou cibuli, přidejte marinované jehněčí maso i s marinádou a z obou stran je opečte. Následně maso zalijte vývarem, přisypejte nakrájenou chilli papričku a duste hezky doměkka. K již měkkému masu přidejte bílý jogurt a lžičku másla, podle chuti osolte a krátce povařte.