Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kolínko po řecku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na stejně velké kousky. Cibuli nakrájíme na půl kolečka a osmažíme ji na rozehřátém oleji. Přidáme maso, sůl, pepř a promícháme. Zalijeme teplou vodou tak, aby maso bylo překryté. Dusíme na mírném ohni. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Přidáme k napůl změklému masu a dál dusíme, dokud vše nezměkne. Ušleháme si vejce a smícháme je za stálého míchání s citrónovou šťávou. Tuto směs nalijeme za stálého míchání k masu s pórkem. Mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Musíme si však dát pozor, aby omáčka nebyla ani řídká, ani příliš hustá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!