Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotletky s hráškem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kotletkám očistíme kost a obalíme ji do alobalu, aby se nespálila. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. 2) Pečeme asi 10 minut i s výpekem z pánve na 180 °C. 3) Hrášek krátce povaříme, poté ihned zchladíme studenou vodou. Podáváme s kotletkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Jehněčí doma zbožňujeme. Odpovědět
sonizna |1. srpna 2014
Jehněčí opékáme jen krátce, aby zůstalo šťavnaté. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!