Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotlety

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakládaná rajčata nakrájet, tymián otrhat (několik lístků odložit), chléb bez kůrky rozdrobit, česnek posekat a všechno promíchat s parmazánem a olejem. Kotlety z každé strany 1 minutu smažit v tuku, okořenit a dát do zapékací mísy, pokrýt tymiánovou pastou a 10 minut zapékat. Cherry rajčátka přidat k masu 3 minuty před koncem pečení. Šťávu z pečeně dát do hrnce a přilít víno, 5 minut vařit a zahustut solamylem, přidat zbytek tymiánu a koření. Kotlety na talíři upravit se šťávou a rajčaty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!