Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotlety - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kotletky zbavíme loje, omyjeme, lehce naklepeme a okořeníme kořenící směsí, na rozpáleném tuku pečeme z každé strany do změknutí. Před koncem pečení posypeme kotlety rozmarýnem, podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami. Brambory můžeme péct i v alobalu - brambory (omyté) obalíme v anglickou slaninou, osolíme, zabalíme do alobalu a pečeme asi 45 minut na 190°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!