Krůtí stehna na česneku s červeným vínem
60
0
1
Lilky podélně nařízneme na tenké plátky, osolíme a necháme, aby pustily vodu. Vývar přivedeme k varu a povaříme v něm bulgur asi 8 minut. Scedíme a necháme vychladnout. Rajčata spaříme a oloupeme. Pak je rozpůlíme, vyjmeme vnitřky a dužinu nakrájíme na kostičky.Petrželku nakrájíme a promícháme s bulgurem a rajčaty.Přelijeme marinádou, připravenou z oleje, citronové šťávy, soli a pepře. Kotlety opečeme po obou stranách na oleji doměkka. Ochutíme je tymiánem, utřeným česnekem, solí a pepřem , stáhneme z ohně a udržujeme teplé. Lilky osušíme, opečeme na oleji dohněda a opepříme. Vše položíme na talíře a ozdobíme citronem.