Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotlety v pikantní sladkokysele omáčce

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kotlety po obvodu nařízneme, zbavíme tučných částí, a jemně naklepeme. V misce smícháme sójovou omáčku, prolisovaný česnek, trochu soli, pepře a v této směsi obalíme kotlety a necháme je hodinu uležet. Ve Woku rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a za stálého míchání ji necháme zesklovatět. Poté přidáme kotlety a po obou stranách je osmahneme dohněda. Podlijeme vývarem a necháme je dusit do měkká. Je-li třeba, kotlety během dušení ještě podlijeme. V misce mezitím smícháme jemně nasekané chilli papričky a ostatní suroviny pro omáčku, v rendlíku přivedeme do varu a odstavíme z ohně. Hotové jehněčí kotlety přelijeme na talíři touto omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!