Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí maso s koriandrem

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso prošpikujeme kousky česneku, osolíme a poprášíme skořicí.Opečeme na oleji, posypeme pažitkou, obložíme kolečky cibule, pokapeme citronem a při podlévání pečeme.Když je maso měkké posypeme je koriandrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sona |5. ledna 2013
určo zkusím :) Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
Moc hezké :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!