Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí maso s omáčkou

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na stejné kousky, opepříme a osolíme.Opečeme v oleji, přidáme ½ l vody a necháme vařit.Když je maso uvařené, dochutíme solí a odstavíme z plamene.Posypeme jemně nasekanou petrželovou natí a před podáváním ochutíme citronovou šťávou. Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!