Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí nadivoko-Janjetina kao divljač

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na oleji osmahneme nakrájený česnek,petrželku,rozmarýn,maso,sůl,pepř a osmahneme ze všech stran.Přilijeme ocet,přidáme cukr a víno a udusíme doměkka.Před podáváním zakápneme citrónem. Podává se obvykle studené s bramborovými noky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!