Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí pečeně s jogurtem

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjte, položte do pekáče, podlijte citrónovou šťávou, přidejte 2 lžíce oleje, posolte a přibližně 60 minut pečte v předehřáté troubě. Několikrát přelijte vypečenou šťávou nebo horkou vodou. Pekáč vyjměte z trouby a maso posypte muškátovým oříškem. Rozšlehejte vejce se zbývající olejem a jogurtem. Pečeni zalijte rozšlehaným vejcem s jogurtem a dále pečte, dokud maso zcela nezměkne. Naporcujte a podávejte s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!