Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí ragů se smetanou

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jehněčí maso nakrájíme na malé kostky.V tlakovém hrnci rozehřejeme olej, opečeme na něm maso, nalijeme masový vývar, bílé víno a smetanu.Necháme povařit asi 10 minut.Ochutíme solí, pepřem a dusíme asi 30 minut.Před dokončením pokrmu vlijeme citronovou šťávu a nasekaný kopr.Škrobovou moučku rozmícháme ve studené vodě a zahustíme šťávu. Zbytkem nasekaného kopru posypeme hotové ragů. Podáváme s vařenými bramborami nebo knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!