Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí se špenátem

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Cibuli nakrájíme, přidáme k masu, osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Pak přidáme pokrájené mladé cibulky, podusíme je s masem a nakonec přidáme rozmražený špenát,osolíme, opaprikujeme, podlijeme a dodusíme. Podáváme s kysanou smetanou a chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!